gevoel voor paarden

           Vanda Oosterhuis

Meer informatie over de locaties en aanmelding vind je onder de agenda. Je kunt op afspraak ook een workshop bij mij thuis volgen! Zie voor meer info direct onder de agenda.

Datum Wat Waar Website
- - - -De agenda 2016 volgt

Workshop bij mij thuis, Schipslootweg 4, Wapserveen

Ik heb een prachtige buiten bak en geef individueel les of in kleine groepjes.
Je kan op afspraak; een dag komen en les nemen met maximaal 2 personen voor Centered of Connected Riding; of met 4 personen voor de Tellington TTouch methode of Connected Groundwork.
Prijzen: 1 of 2 deelnemers, € 80 per dag: 3 of 4 deelnemers € 75 per dag. Ik zorg voor koffie, thee en dergelijke, lunch graag zelf meenemen.
Het is ook mogelijk om op ons kampeerterrein te overnachten in combinatie met lessen nemen en/of een heerlijke buitenrit te maken, door de bossen, over de hei! Vanaf het terrein kun je direct de prachtige hei van Havelte op. Verdere info en aanmelding: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Arnhem, Stal Mansour

Op deze locatie geef ik al enige jaren workshops. Het is een mooie plek met twee binnenbakken en goede manegepaarden en je krijgt een heerlijke lunch. Je kan natuurlijk ook je eigen paard meenemen.
Meer info en aanmelding bij Stal Mansour, www.mansour.nl

Workshop Coaching and Connecting

Voor ruiters die het gevoel met hun paard in balans willen brengen.

Deze intensieve workshop geef ik samen met Nellie Menger. Zij heeft zich gespecialiseerd in het coachen met paarden, begeleiden van mensen en het rechtrichten.
De workshop is van 13.00 uur tot 17.00 uur voor deelnemers die het leuk vinden om met hun eigen paard op verschillende manieren ervaring op te doen. Eventueel kan ik een paard voor je meenemen.

Aan de orde komen: bewust bewegen, coaching met je eigen paard en Connected Riding.
Omdat het een pilot is, kost deze workshop slechts € 75. Dit is inclusief stalling, hooi, koffie, thee en iets lekkers erbij. Wanneer je geïnteresseerd bent stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan sturen we je een uitgebreid programma.
De workshop wordt georganiseerd bij Equestor in Langedijke (www.equestor.nl).

Gees, de Paardenmarke

De workshops worden georganiseerd bij de Paardenmarke. Dit is zeer eenvoudige, maar gezellige accommodatie van Mariëtte Zijderlaan. We hebben de beschikking over een heel goede buitenbak en verder is ook alles buiten. Dus, als het weer niet zo goed is, warm aankleden!
Deelname is mogelijk met eigen paard of een paard van de Paardenmarke.
Kosten € 75 incl. koffie en thee en lekkers, lunch graag zelf meenemen.
Verdere info en aanmelding: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Meer weten over de paardenmarke? www.paardenmarke.nl